Ny bolig - Lys og pen vertikaldelt 2-mannsbolig, barnevennlig beliggende på Gressvik - Vesentlig oppusset!

Solvikveien 17 A, 1621 Gressvik
Info
Bruksareal,-
107 ft²
Edit title 2
Edit Description 2
Edit title 3
Kr 2 985 000
Edit title 4
Edit Description 4
Solvikveien 17 A, 1621 Gressvik

Beskrivelse

Eiendommen ligger i et stille og rolig boligområde med kort avstand til Gressvik handelssentrum med godt utvalg av forretninger. Kort avstand til skoler og barnehager samt båthavn. Grei avstad til Byfergen og flott turterreng i Onsøymarka med lysløype. Gode bussforbindelser til Fredrikstad sentrum. 1. etg.: Vindfang, hall, bad/vaskerom og kjøkken med åpen stueløsning medc utgang til terrasse og hage. 2. etg.: Gang, bod, bad og 3 soverom. Halvpart av dobbelgarasje og felles sportsbod med nabo. Flat felles eiet tomt på 703 kvm som er pent opparbeidet med gressplen, bed og busker. Asfaltert adkomst og gårdsplass. Link til Finn: https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=284510314

#L001

Om oss

Bjørklund Bygg & Eiendom og har en historie som strekker seg 35 år tilbake i tid. Alle disse årene har vi hatt en klar målsetting om sette kunde og leietaker i fokus. Kvalitet i alle ledd. Vel vitende om at det produktet som overleveres våre kunder skal bli stående i mange år framover, så er det vår plikt å levere et så godt produkt som overhodet mulig. Et produkt som våre kunder er fornøyd med, og samtidig et produkt vi som bedrift kan være stolt av.

I tillegg til de tradisjonelle tømrertjenestene som nybygg, tilbygg, påbygg, rehabilitering og restaurering, så har vi med årene også etablert oss som eiendomsutviklere. Blant annet kan vi nevne Bruket Næringspark på Gressvik og Hankøsund Slipp, hvor vi også har vårt hovedkontor.

Med tilholdssted i Vikane har det blitt naturlig at vi har utført mange oppdrag her og på Hankø. Og uansett om våre oppdrag går ut på å gjøre forandringer på eksisterende byggningsmasse eller å sette opp nybygg, små hytter/aneks eller større næringsbygg, så ufører vi alle våre oppdrag med respekt for våre kunders ønsker og forventninger.

Er du interessert? Skriv til oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vår kontor er åpent hverdager mellom 8 - 16

Vikaneveien 315, 1622 Gressvik
Solvikveien 17 A, 1621 Gressvik