Bruket kontorfelleskap

Bruket 35
Info
Fra kr
500 m²
A
Bruket 35

Passer til helsesektoren

#BKF35

Om oss

Bjørklund Bygg & Eiendom og har en historie som strekker seg 35 år tilbake i tid. Alle disse årene har vi hatt en klar målsetting om sette kunde og leietaker i fokus. Kvalitet i alle ledd. Vel vitende om at det produktet som overleveres våre kunder skal bli stående i mange år framover, så er det vår plikt å levere et så godt produkt som overhodet mulig. Et produkt som våre kunder er fornøyd med, og samtidig et produkt vi som bedrift kan være stolt av.

I tillegg til de tradisjonelle tømrertjenestene som nybygg, tilbygg, påbygg, rehabilitering og restaurering, så har vi med årene også etablert oss som eiendomsutviklere. Blant annet kan vi nevne Bruket Næringspark på Gressvik og Hankøsund Slipp, hvor vi også har vårt hovedkontor.

Med tilholdssted i Vikane har det blitt naturlig at vi har utført mange oppdrag her og på Hankø. Og uansett om våre oppdrag går ut på å gjøre forandringer på eksisterende byggningsmasse eller å sette opp nybygg, små hytter/aneks eller større næringsbygg, så ufører vi alle våre oppdrag med respekt for våre kunders ønsker og forventninger.

Er du interessert? Skriv til oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vår kontor er åpent hverdager mellom 8 - 16

Vikaneveien 315, 1622 Gressvik
Bruket 35