Kontorer til leie - Bruket Næringspark

Bruket 35, Gressvik
Info
Pris fra
2625,-
M2
12 til 500,-
Overtakelse
Etter avtale
Type
Kontor, behandlingsrom, andre
Bruket 35, Gressvik

Kontorlokaler til leie

Bruket Næringspark på Gressvik er under utvikling, samtidig som det i dag er et yrende liv med ca 4000 besøkende hver mnd . I tillegg etablerer Sleipner AS seg ved siden av oss hvor det er planlagt 150 arbeidsplasser. Vi kan skreddersy kontorer etter deres ønske/behov å har tilrettelagt et flott og sosialt felles/loungeområde som skal være en samlingsplass for leietakere og besøkende. Ta kontakt for en uforpliktende visning og tilbud.

#BN31

Om oss

Bjørklund Bygg & Eiendom og har en historie som strekker seg 35 år tilbake i tid. Alle disse årene har vi hatt en klar målsetting om sette kunde og leietaker i fokus. Kvalitet i alle ledd. Vel vitende om at det produktet som overleveres våre kunder skal bli stående i mange år framover, så er det vår plikt å levere et så godt produkt som overhodet mulig. Et produkt som våre kunder er fornøyd med, og samtidig et produkt vi som bedrift kan være stolt av.

I tillegg til de tradisjonelle tømrertjenestene som nybygg, tilbygg, påbygg, rehabilitering og restaurering, så har vi med årene også etablert oss som eiendomsutviklere. Blant annet kan vi nevne Bruket Næringspark på Gressvik og Hankøsund Slipp, hvor vi også har vårt hovedkontor.

Med tilholdssted i Vikane har det blitt naturlig at vi har utført mange oppdrag her og på Hankø. Og uansett om våre oppdrag går ut på å gjøre forandringer på eksisterende byggningsmasse eller å sette opp nybygg, små hytter/aneks eller større næringsbygg, så ufører vi alle våre oppdrag med respekt for våre kunders ønsker og forventninger.

Er du interessert? Skriv til oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vår kontor er åpent hverdager mellom 8 - 16

Vikaneveien 315, 1622 Gressvik
Bruket 35, Gressvik